Let’s talk
Let’s talk

Naša história

S developmentom sme začali na Slovensku v roku 2010. Napriek našim skromným začiatkom sme sa z malej spoločnosti rýchlo transformovali na jedného z najmodernejších a najprogresívnejších developerov na Slovensku. Na trhu sme uspeli najmä vďaka tomu, že sme našim zákazníkom vždy ponúkali zdravšiu alternatívu a vyšší štandard. Vďaka nášmu nezlomnému úsiliu sme sa stali kľúčovým hráčom na trhu. Dnes pôsobíme na troch európskych trhoch, kde kontinuálne nastavujeme vyššiu latku štandardov v segmente udržateľných nehnuteľností.

Od prvého dňa sme sa zaviazali, že každý nový projekt posunieme o úroveň vyššie ako ten predchádzajúci. Postupne sme rástli od menších projektov a posunuli sa k čoraz väčším a ambicióznejším projektom, na ktorých sme spolupracovali s  najznámejšími menami svetovej architektúry a urbanizmu. V uplynulých rokoch sme úspešne zrevitalizovali niekoľko bratislavských brownfieldov, vdýchli im nový život a premenili ich na živé susedstvá. Našu pozíciu lídra v ekologickom developmente sme upevnili získaním certifikácie za výstavbu najzelenšej budovy na Slovensku a v roku 2021 sa nám tento úspech podarilo zopakovať aj na slovinskom trhu, kde pôsobíme od roku 2018. V roku 2022 sme otvorili naše nové kancelárie v Prahe v Českej republike.

Hello. Očakávali sme vás.

Vyplňte formulár, alebo nám pošlite email

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

Form was successfully send.
We will contact you shortly.

Ups.

Something went wrong. Please try again.

Nechajte svoje peniaze rásť spolu s našimi projektmi

Vyplňte formulár alebo nás kontaktujte na invest@corwin.sk

Investujte teraz
Inšpirácie

Prvý biometrický podpis pri odovzdávacom procese bytov na Slovensku

Claudia Hlavačková
Claudia Hlavačková
Social Media Specialist

Sme prvým developerom na Slovensku, ktorý pre svojich klientov prináša možnosť podpisovať dokumenty pri technických obhliadkach nehnuteľností biometrickým podpisom. Táto bezpečná metóda zachytáva jedinečné charakteristiky podpisu, ako sú jeho rýchlosť, prítlak či sklon pera.

Po podpise sa v dokumente zobrazí jeho grafický náhľad a pri uložení je aj spolu so svojimi charakteristikami nerozlučne spárovaný s podpisovaným dokumentom v zašifrovanej podobe.
Podpis je tak navždy prepojený s údajmi, ktoré sa ním podpisujú. Následne softvér podpisové dáta automaticky vymaže z pamäte zariadenia, čím sú chránené proti možnému zneužitiu.

Výsledkom je, že každú ich dodatočnú zmenu možno zistiť. Biometrický podpis teda neexistuje nezávisle od dokumentu a samostatne sa nikde neuchováva. Preto je nielen pohodlný, ale aj bezpečný.

Okrem bezpečnosti má biometrický podpis aj tieto benefity:

RÝCHLOSŤ A EFEKTIVITA Pri technickej obhliadke nemusí klient podpisovať viaceré papierové dokumenty. Stačí, ak sa iba raz biometricky podpíše do tabletu. Vďaka tomu vieme zjednodušiť procesy a potrebné informácie sa okamžite dostanú k jednotlivým kolegom a oddeleniam, ktorí sprevádzajú vlastníka bytu v odovzdávacom procese.

PRAKTICKOSŤ Biometricky podpísaný dokument sa v elektronickej forme zašle zákazníkovi na klientsky portál. V rámci neho má na jednom mieste k dispozícii nielen všetky dokumenty, ale aj dôležité kontakty, odpovede na časté otázky či možnosť rezervácie stretnutia.

OCHRANA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA  Použitím biometrie na podpis dokumentov sa odstraňuje potreba papiera pri odovzdávacom procese bytu, vďaka čomu v priemere ušetríme až 16 listov papiera na klienta.

V Corwine neustále pracujeme na inováciách, pri ktorých vďaka rozumnému využitiu technológií benefitujú nie len naši klienti ale i prostredie, v ktorom žijeme.

Ďalšie inšpirácie

Páči sa vám naša práca?
Prihláste sa na náš newsletter

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

You were successfully added tou our mailing list.

Ups.

Something went wrong. Please try again.