Let’s talk
Let’s talk

Naša história

S developmentom sme začali na Slovensku v roku 2010. Napriek našim skromným začiatkom sme sa z malej spoločnosti rýchlo transformovali na jedného z najmodernejších a najprogresívnejších developerov na Slovensku. Na trhu sme uspeli najmä vďaka tomu, že sme našim zákazníkom vždy ponúkali zdravšiu alternatívu a vyšší štandard. Vďaka nášmu nezlomnému úsiliu sme sa stali kľúčovým hráčom na trhu. Dnes pôsobíme na troch európskych trhoch, kde kontinuálne nastavujeme vyššiu latku štandardov v segmente udržateľných nehnuteľností.

Od prvého dňa sme sa zaviazali, že každý nový projekt posunieme o úroveň vyššie ako ten predchádzajúci. Postupne sme rástli od menších projektov a posunuli sa k čoraz väčším a ambicióznejším projektom, na ktorých sme spolupracovali s  najznámejšími menami svetovej architektúry a urbanizmu. V uplynulých rokoch sme úspešne zrevitalizovali niekoľko bratislavských brownfieldov, vdýchli im nový život a premenili ich na živé susedstvá. Našu pozíciu lídra v ekologickom developmente sme upevnili získaním certifikácie za výstavbu najzelenšej budovy na Slovensku a v roku 2021 sa nám tento úspech podarilo zopakovať aj na slovinskom trhu, kde pôsobíme od roku 2018. V roku 2022 sme otvorili naše nové kancelárie v Prahe v Českej republike.

Hello. Očakávali sme vás.

Vyplňte formulár, alebo nám pošlite email

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

Form was successfully send.
We will contact you shortly.

Ups.

Something went wrong. Please try again.

Nechajte svoje peniaze rásť spolu s našimi projektmi

Vyplňte formulár alebo nás kontaktujte na invest@corwin.sk

Investujte teraz
Udržateľnosť

Zdravé budovy: Čo je LEED certifikácia a prečo by nám na nej malo záležať?

Igor Bubeník
Igor Bubeník
Communications Manager

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) je medzinárodne uznávaný certifikačný systém udržateľnosti a kvality budov. Tento certifikát poskytuje nezávislé potvrdenie, že budova bola navrhnutá a postavená spôsobom, ktorý zvyšuje výkon vo všetkých relevantných oblastiach a predstavuje celosvetovo známy symbol úspechu a pokroku v udržateľnosti.

Medzinárodné štandardy hodnotenia LEED. Zdroj: https://salvis.sk/leed/

Budovy, ktoré získali LEED certifikát sa vyznačujú vysokou energetickou efektivitou a úspornosťou, avšak najväčší benefit je v tom ako vplývajú na ľudí. LEED nielen hodnotí kvalitu stavieb, ale aj poskytuje cestu k tvorbe budov, ktoré sú šetrné voči životnému prostrediu a vytvárajú príjemné a zdravé miesto na prácu a život.

Einpark - Najzelenšia administratívna budova na Slovensku

Práca je miesto kde trávime väčšinu svojho dňa a je preto mimoriadne dôležité aby to bolo miesto, ktoré podporuje naše zdravie a blahobyt.

Prečo LEED?

Certifikácia LEED nám okrem iného pomáha demonštrovať našu filozofiu. Je to dôkaz, že sa držíme nášho cieľa stavať zodpovedne, udržateľne a so silným dôrazom na potreby ľudí. Budovy s touto certifikáciou predstavujú skvelú investíciu vďaka svojej trvácnej hodnote. Navyše sú omnoho atraktívnejšie pre domácich ako aj zahraničných investorov, ktorí si môžu byť istí, že budova plní rovnaké nekompromisné požiadavky ako tie najzelenšie stavby v zahraničí.

Certifikát LEED Platinum pre Einpark. Zdroj: https://salvis.sk/portfolio/einpark/

CORWIN projekty a LEED

Náš projekt Einpark Offices je prvou administratívnou budovou na Slovensku, ktorá získala certifikát LEED Platinum, čo z nej robí nielen najzelenšiu, ale aj najzdravšiu kancelársku budovu v krajine. Blumental Offices, sídlo našej firmy, dosiahol úroveň GOLD, ktorá rovnako zaručuje to najlepšie pracovné prostredie pre našich zamestnancov. Prostredie, ktoré chráni ich zdravie, zvyšuje produktivitu a zaručuje ich pohodlie.

Certifikát LEED Gold pre Blumental. Zdroj: https://salvis.sk/portfolio/blumental-offices/

Ďalšie inšpirácie

Páči sa vám naša práca?
Prihláste sa na náš newsletter

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

You were successfully added tou our mailing list.

Ups.

Something went wrong. Please try again.