Let’s talk
Let’s talk

Naša história

S developmentom sme začali na Slovensku v roku 2010. Napriek našim skromným začiatkom sme sa z malej spoločnosti rýchlo transformovali na jedného z najmodernejších a najprogresívnejších developerov na Slovensku. Na trhu sme uspeli najmä vďaka tomu, že sme našim zákazníkom vždy ponúkali zdravšiu alternatívu a vyšší štandard. Vďaka nášmu nezlomnému úsiliu sme sa stali kľúčovým hráčom na trhu. Dnes pôsobíme na troch európskych trhoch, kde kontinuálne nastavujeme vyššiu latku štandardov v segmente udržateľných nehnuteľností.

Od prvého dňa sme sa zaviazali, že každý nový projekt posunieme o úroveň vyššie ako ten predchádzajúci. Postupne sme rástli od menších projektov a posunuli sa k čoraz väčším a ambicióznejším projektom, na ktorých sme spolupracovali s  najznámejšími menami svetovej architektúry a urbanizmu. V uplynulých rokoch sme úspešne zrevitalizovali niekoľko bratislavských brownfieldov, vdýchli im nový život a premenili ich na živé susedstvá. Našu pozíciu lídra v ekologickom developmente sme upevnili získaním certifikácie za výstavbu najzelenšej budovy na Slovensku a v roku 2021 sa nám tento úspech podarilo zopakovať aj na slovinskom trhu, kde pôsobíme od roku 2018. V roku 2022 sme otvorili naše nové kancelárie v Prahe v Českej republike.

Hello. Očakávali sme vás.

Vyplňte formulár, alebo nám pošlite email

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

Form was successfully send.
We will contact you shortly.

Ups.

Something went wrong. Please try again.

Nechajte svoje peniaze rásť spolu s našimi projektmi

Vyplňte formulár alebo nás kontaktujte na invest@corwin.sk

Investujte teraz
Vo vnútri CORWIN

Restless Architecture – Ako sa Corwin stal restless?

Michaela Prvá
Michaela Prvá
Social Media Specialist

Restless.arch je fenoménom vo svete sociálnych médií a architektúry. Ide o unikátnu digitálnu publikáciu a zároveň o jeden z najsledovanejších instagramových profilov zameraných na architektúru. Tvárou tejto platformy je Christian Trampedach – mladý muž z Dánska, ktorý si dal za cieľ nájsť tie najkrajšie, najpokrokovejšie a najviac inšpirujúce architektonické dizajny z celého sveta. Tentokrát prišiel navštíviť Corwin.

Stránka Restless.arch bola založená v roku 2016 s misiou inšpirovať ľudí, ktorí sa zaujímajú o architektúru. Odvtedy získala viac ako 1,6 milióna followerov. Christianova cesta ku sláve začala, keď začal tvoriť 3D modely budov na počítači. Pri hľadaní inšpirácie si prezeral aj fotky architektúry na Instagrame. Všimol si, že nemajú uvedeného autora, takže nevedel zistiť meno ani žiadne ďalšie informácie. Preto sa rozhodol založiť si vlastnú stránku, na ktorej tieto fotografie zbiera a ak je to potrebné, dopĺňa ich o identifikačné údaje.

Meno „Restless“ znamená neposedný – je inšpirované jeho skúsenosťami z detstva, kedy ho učitelia neprestajne karhali práve za neposednosť. Christian nepodľahol ich snahám zmeniť ho, namiesto toho využil svoju zvedavosť a dobrodružnú náturu na vytvorenie revolučnej instagramovej publikácie.

Christian Trampedach na návšteve Corwin v Blumental Offices

Čo začalo ako jeho osobná kolekcia, rýchlo nabralo na spáde, keď v nej stále viac a viac tvorcov nachádzalo inšpiráciu. Pre Christiana bola vždy najdôležitejšia transparentnosť – vždy chcel poskytnúť úplné informácie o architektoch, fotografoch a tvorcoch – aby ľudia vedeli, odkiaľ prichádza ich inšpirácia. Preto striktne odmieta platené reklamy alebo firemnú spoluprácu. Chce zostať autentický, inovatívny a vždy zvedavý. Jeho absolútnou prioritou je prezentovať kvalitnú architektúru. Tento nekompromisný postoj je zdrojom jeho popularity a úspechu na sociálnych sieťach.

Christian Trampedach počas prezentácie svojej práce, Corwin

Christianova práca je pre nás v Corwine inšpirujúca. Naše projekty sa vždy sústredili na modernú estetiku a podporu zdravého života, ale nevedeli sme, ako to plne odzrkadliť na sociálnych sieťach. Rozhodli sme sa preto pozvať Christiana do Bratislavy, aby sme mu mohli ukázať naše mesto, naše projekty a porozprávať sa o jeho práci. Christian nám zase ponúkol, že pre nás spraví prezentáciu a ukáže nám dôležitosť sociálnych médií pre architektúru.

Na návšteve Blumental Offices

Páčil sa mu náš prístup k zelenej architektúre a jej zodpovednej integrácii do mestského prostredia. Vo svojej prezentácii nám Christian vysvetlil, ako dôležité je pre značku presadiť sa na sociálnych sieťach a dať svojmu štýlu architektúry unikátny hlas.

Na stavenisku projektu Einpark Residence

Chceli by sme sa týmto Christianovi poďakovať za to, že prišiel do Bratislavy a ukázal nám v Corwine novú perspektívu. Vrátane toho, ako vizuálne prezentovať náš vlastný štýl moderného, udržateľného bývania, ako ho komunikovať našim zákazníkom, a ako sa pomocou Instagramu spojiť s milovníkmi architektúry po celom svete.

Ďalšie inšpirácie

Páči sa vám naša práca?
Prihláste sa na náš newsletter

Please try again and make sure to fill all required fields. If it doesn't work, please reach us by mail or phone.

Thank you

You were successfully added tou our mailing list.

Ups.

Something went wrong. Please try again.